Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Mocht u nog andere vragen hebben, verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Contact

Meer informatie

Hoe kan ik een tafel reserveren? Hoe kan ik een tafel reserveren?

Een tafel reserveren is mogelijk op verschillende manieren.

  • Via de groene Formitable widget rechts onderaan deze pagina kunt u een tafelreservering maken bij Bosrestaurant Overberg.
  • Telefonisch door te bellen op een van onderstaande telefoonnummers. Onze collega's staan u graag te woord en reserveren graag een tafel voor u. Wij vernemen het graag wanneer onze keukenbrigade rekening mag houden met eventuele dieetwensen en/of allergieën. 
    Bosrestaurant: 0343-481424
    Receptie Boshotel Overberg: 0343-475547
  • Per mail via info@bosrestaurantoverberg.nl
Tot hoe laat is de keuken geopend? Tot hoe laat is de keuken geopend?

De keuken van Boshotel Overberg is op de dagen dat er lunch geserveerd wordt van 12:00 tot 16:00 geopend voor lunchgerechten en van 17:00 tot 21:00 voor dinergerechten. Borrelhapjes zijn de gehele dag van 12:00 tot 21:00 te bestellen.

Kan ik zonder reservering komen kaasfonduen? Kan ik zonder reservering komen kaasfonduen?

Het is altijd fijn als we van tevoren weten dat u bij ons zal komen zodat wij een tafeltje voor u kunnen reserveren, maar ook zonder reservering bent u van harte welkom bij ons. Graag attenderen wij u erop dat wij onze kaasfondue serveren op basis van beschikbaarheid.

Zijn honden welkom bij Bosrestaurant Overberg? Zijn honden welkom bij Bosrestaurant Overberg?

Jazeker, honden zijn van harte welkom in een specifiek restaurantgedeelte. Onze collega's geven graag bij u aan welke ruimte dit betreft. 

Houdt de keuken rekening met allergieën en dieetwensen? Houdt de keuken rekening met allergieën en dieetwensen?

Wij houden heel graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wanneer u dit bij de reservering aangeeft, kunnen wij hier op voorhand rekening mee houden. Wanneer u ongereserveerd bij ons zal zijn, doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. 

Is het restaurant toegankelijk voor mindervaliden? Is het restaurant toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker. Het gehele restaurant is gelijkvloers en goed bereikbaar wegens een stenen pad. De parkeerplaats is van grind, maar u kan de auto naast het stenen pad parkeren. Er is helaas in het Bosrestaurant geen mindervalide toilet beschikbaar, wel in Boshotel Overberg. Hier mag u vanzelfsprekend dan ook gebruik van maken. 

Hoe maak ik een groepsreservering? Hoe maak ik een groepsreservering?

Voor het maken van een groepsreservering kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.