Groepen

Bosrestaurant Overberg is de ideale locatie voor grote gezelschappen. Of jullie nou met familie, vrienden/vriendinnen, kinderen of collega's komen, voor elke groep hebben wij een passend arrangement. Een actief vriendenweekend, een ontspannen familieweekend of een groot bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. En wij denken graag met u mee!

Met ons naastgelegen Boshotel met 26 hotelkamers, een vakantievilla, meerdere zalen (met eigen bar en/of terras) voorzien wij u van een unieke locatie in een bosrijke omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

Tip: Wist u dat verschillende ruimtes of zelfs het volledige hotel af te huren is voor u en uw gezelschap?!

Buffetten bij Bosrestaurant Overberg

Buffetten

Voor gezelschappen van minimaal 20 personen serveren wij u graag een buffet. De mogelijkheden voor een buffet zijn eindeloos. Denk hierbij aan een lunchbuffet, een warm/koud buffet of een stamppotbuffet sluit af met een dessertbuffet. Wij kunnen zelfs in de winter een barbecue buffet voor u serveren in onze sfeervolle serre rondom onze open haard.

Meer informatie

A la carte diner

Wenst u met een groter gezelschap a la carte te dineren? Voor volwassen gezelschappen van meer dan 8 personen en tot maximaal 20 personen hanteren wij voor een a la carte diner een aangepaste menukaart.

Meer informatie

Vergaderen bij Bosrestaurant Overberg

Vergaderen

Bosrestaurant Overberg en het naastgelegen Boshotel Overberg bieden u alle ruimte en mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst, workshop of teambuildingsuitje. Onze sfeervolle multifunctionele ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. 

Meer informatie via website Boshotel

High tea bij Bosrestaurant Overberg

High tea

Er is altijd wel een reden voor een uitgebreide high tea! Maar het is natuurlijk nog leuker als er iets te vieren is. Leuk voor een verjaardag of misschien wel als verrassing voor de babyshower van een mama-to-be! Geniet met elkaar van verschillende sandwiches, diverse zoetigheden en heerlijke warme snacks. Onze high tea is een garantie voor een gezellige, ontspannende middag in een bosrijke omgeving. 

Meer informatie

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Organiseer een kinderfeestje bij Sport Totaal en vier een onvergetelijke verjaardag. Jullie kunnen het feestje bij ons starten met een heerlijk stuk taart en gezellig bij ons afsluiten met nog wat lekkers te eten en te drinken! Voor en na het eten kunnen jullie ook nog in onze speeltuin spelen.

Sport Totaal logo Outdoorpark Overberg

Sport Totaal

Het team van Sport Totaal in Veenendaal verzorgt al meer dan twintig jaar sportieve binnen- en buitenevenementen voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Dat doen zij om teams beter te laten presteren, om bijzondere gelegenheden te vieren, maar natuurlijk vooral voor de gezelligheid. Zij organiseren activiteiten door heel Nederland, met als uitvalsbasis hun eigen outdoorparken.

En laat Outdoorpark Overberg nou net bij ons op het terrein liggen! Ideaal dus voor een familieuitje of teambuildingactiviteit. Ook voor kleinere gezelschappen valt er voldoende te beleven.

Naar website

Groepen

Wat is de maximale groepsgrootte? Wat is de maximale groepsgrootte?

Dat is afhankelijk van de gelegenheid. Heeft u interesse in private dining of wenst u een gigantisch dansfeest te organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op en wij informeren u graag. 

Moeten wij op voorhand een aanbetaling doen? Moeten wij op voorhand een aanbetaling doen?

Dit is afhankelijk van de gelegenheid die u organiseert, wat de invulling hiervan is en met hoeveel personen u komt. Wij zullen dit altijd met u bespreken op het moment van reserveren/boeken. 

Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar? Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar?

Ja, er zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar op ons terrein.