Selecteer een pagina

Trouwen

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Uniek is dat wij ook de mogelijkheid bieden om aan de bosrand te trouwen.

Trouwen op locatie

Trouwen in het nostalgische en sfeervolle bosrestaurant of aan de bosrand achter ons duurzame boshotel. Bosrestaurant Overberg is een officiële trouwlocatie. In onze sfeervolle en nostalgische Deel kunt u uw huwelijksceremonie laten voltrekken.

Daarnaast kun u op onze locatie uw bruidstaart aansnijden, feestelijk dineren, uw receptie houden en aansluitend uw feest geven. Het is ook mogelijk om een combinatie te maken met ons boshotel.

Trouwen aan de bosrand

Achter ons naastgelegen Boshotel Overberg bestaat de mogelijkheid om te trouwen aan de de bosrand van het Nationaal Park! Bosrestaurant Overberg is een officiële trouwlocatie. Naast dat er in onze sfeervolle Deel getrouwd kan worden, is het ook mogelijk om te trouwen in het bos.

Het grote grasveld met uitzicht op het bos is een unieke locatie om uw huwelijk te laten voltrekken. Indien u meer informatie wenst of graag een keer wilt langskomen, horen wij dit graag.

Trouwarrangement

Bruiloftsarrangement (4 uur) € 32,50 p.p.
Koffie (2 x) met assortiment gebak, zoutjes & pinda’s op tafel, inclusief onbeperkt drankjes uit het binnenlands assortiment (bier, wijn, fris, binnenlands gedistilleerd).

Tijdens de avond serveren wij wisselend koude & warme hapjes. (ca. 6x). Variërend van kleine bakjes met biologisch carpaccio, huisgerookte zalm, gevulde eieren, warme ovenhapjes (vlees en vis), bitterballen, vlammetjes, kaassouffles tot kippenboutjes.

Extra aanvullende mogelijkheden bij bruiloftarrangement:

  • Broodjes kroket & frikadel  € 3,50 p.p.
  • Broodje hamburger speciaal  € 3,50 p.p.
  • Puntzak frites (incl. sausjes)  € 2,75 p.p.
  • Saté met pindasaus  € 3,50 p.p.
  • Snackbuffet (o.a. frites, kroket, frikadel incl. saus)  € 9,50 p.p.
  • Broodjes ham & kaas (2x p.p.)  € 2,75 p.p.

Bij reservering wordt er door ons een overeenkomst in tweevoud opgemaakt. Eén exemplaar wordt door u getekend aan ons retour gezonden.

Er wordt een schatting gemaakt van de overeengekomen reservering, waarbij wij u vragen 25% bij ondertekening van de overeenkomst te voldoen. Uiterlijk drie dagen voorafgaande aan de reserveringsdatum geeft u het definitieve aantal gasten aan ons door.

Het betaalde voorschot wordt in mindering gebracht op de eindafrekening. Indien door omstandigheden de reservering niet door kan gaan tot twee maanden voor de geplande datum, kunt u kosteloos annuleren.

  • Bij buffetten i.v.m. informele sfeer, worden de drankjes ook aan de bar gehaald.
  • Kinderen t/m 9 jaar half geld

Alle vermelde prijzen zijn per persoon of per stuk en inclusief btw.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Op alle reserveringen en geleverde diensten gelden de Uniforme Voorwaarden Federatie Horeca gedeponeerd bij de Arr.Rb. te ’s Gravenhage onder nr. 94/83. Bedoelde voorwaarden worden u op verzoek kosteloos toegezonden c.q. ter hand gesteld.  

Trouwplannen?

Zijn jullie van plan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen?
Winkelmandje
Uw mandje is leeg
Verder winkelen
0